Autopaper Deventer

27 maart 2018

Autopaper Deventer 27 maart 2018


1 / 16

Teamwerk

Teamwerk is een veel gehoord woord de laatste jaren. In de sport wordt dit woord vaak gebruikt, maar ook steeds vaker in het bedrijfsleven. Het teambelang dient te stroken met de verschillende individuele belangen. Belangrijk is synergie te bereiken, maar ook gedeelde verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. Samenwerken in een team staat centraal, want samenwerken is de sleutel tot succes. Twee weten er meer dan één en samen staan we sterk. Bij een cursus die ik ooit volgde, omschreven ze een TEAM als volgt: T [Together], E [Everyone], A [Achieves], M [More] en 'There is no I in teamwork'. Mooie quotes, maar wat is de praktijk? Simpel, bewustwording bij een ieder is de eerste stap die kan leiden tot veranderingen en zeer belangrijk is een open communicatie. In een goed draaiend team draait alles om wij samen.

Nu de gemeenteraadsverkiezingen weer achter ons liggen, ben ik benieuwd of we dit in de politiek ook terugzien. We hebben toch allemaal een gezamenlijk belang. Als ondernemer ben ik met grote regelmaat teleurgesteld in de politiek, zowel landelijk als ook in onze mooie gemeente Deventer. We hebben elkaar toch nodig en we zijn toch ook gezamenlijk verantwoordelijk voor onder andere werkgelegenheid, werkklimaat, openbare orde, veiligheid en milieu.
Daarom zou ik de nieuw gekozen mensen willen meegeven meer tussen de mensen te gaan staan en te kijken wat er zoal leeft in de wijken, bij de bedrijven en bij instellingen. Maar ook een luisterend oor te hebben voor alle vrijwilligers. Kortom, er is nog heel veel te doen, want je bent niet zomaar een heel goed team. Maar met een goede en gezonde instelling, de juiste mentaliteit en met kennis en kwaliteit gaat dat zeker lukken. De politiek kan een heel goede bijdrage leveren aan de werkgelegenheid in Deventer door eens goed te kijken naar het werk dat ze allemaal uitbesteedt aan bedrijven buiten onze gemeente. Ik kan ze u zo noemen, maar dit doe ik liever in een goed gesprek, want SAMEN STAAN WE STERK.

Groeten,

René Temmink

Terra borduurt voort op succesvolle Navara

DEVENTER - Nissan heeft het doek getrokken van de Terra, een SUV op basis van de hier ook bekende pick-up Navara. Het nieuwe model zal als eerste in Azië op de markt komen. Het is een doorontwikkeling van de bekende Navara met wat stilistische aanpassingen.

Vanuit de voorkant lijken de twee auto's sterk op elkaar, maar het grootste verschil is het ontbreken van een open laadbak bij de Terra. Nissan maakte de Terra met de design-keuzes een sterk SUV-ogende auto, met onder meer liggende achterlichtunits en scherpe hoeken. De Navara is een goede basis voor de nieuwe Terra, Een alleskunner dus, die in eerste plaats voor China op de markt wordt gebracht. Of hij naar Nederland komt is nog even onzeker; wel is de Navara hier nu al leverbaar vanaf 21.682 euro. Herwers Nissan laat u graag kennismaken met deze pick-up. Ook voor andere bedrijfswagens bent u aan het juiste adres. De medewerkers geven u ook graag passend advies over mogelijkheden zoals financial lease.

Compact
Nissan is zeker niet de enige die een SUV op de markt brengt op basis van een pick-up met compacte afmetingen. Zo kwamen ook Ford met de Everest en Toyota's Forturer met dit concept op de markt. Nissan's nieuwe telg heeft ook een uitgebreide geschiedenis; de vorige Navara verscheen eerder als Pathfinder, de stoer ogende SUV die in 2005 in Nederland op de markt kwam. De nieuwe Pathfinder is in ons land echter niet verkrijgbaar; deze kenmerkt zich door de grotere omvang en zelfdragende carrosserie.

Kom langs
Voor meer informatie over alle modellen van Nissan bent u welkom bij Herwers Nissan in Deventer aan de Solingenstraat 3 of in Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 29. Ook op tweede paasdag bent u van harte welkom bij alle vestigingen van Herwers, van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op: www.herwers.nl

Van Mossel viert Pasen met mooie Kia-aanbiedingen

APELDOORN - De paasdagen staan weer voor de deur. En ook Kia Van Mossel laat deze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Zij vieren Pasen dit jaar naar goed gebruik weer met vele aanbiedingen.

Van Mossel Kia heeft voldoende redenen om hier echt een feest van te maken. Zo zijn zij voor de tweede keer op rij verkozen tot Kia Top Dealer. Een erkenning voor de uitstekende service waar iedere klant op mag rekenen.

Top Selectie
Tijdens de paasdagen kunt u natuurlijk een kijkje nemen bij de ruime selectie occasions met tot zeven jaar garantie. Scherp geprijsd, met gratis het Kia Top Selectie pakket ter waarde van 695 euro. Ruilt u een auto in? Dan ontvangt u bij occasions boven de 7.500 euro minimaal 1.000 euro inruilwaarde.

Paasspektakel
Ook de nieuwe Kia's zijn nu extra scherp geprijsd met extra inruil/kortingsvoordeel dat oploopt tot 2000 euro. Zo is de Kia Picanto al leverbaar vanaf 11.895 euro of als private lease vanaf 189 euro per maand. De populaire Stonic met hoge zit is rijklaar vanaf 18.995 euro. Ook op diverse andere modellen zijn aantrekkelijke kortingen. Let wel: de acties zijn geldig tot en met Tweede Paasdag, 2 april. Hebt u al een auto? Dan zijn de werkplaatsacties wellicht interessant voor u. Zo kunt u een APK uit laten voeren voor slechts 9,95, maar ook gratis aircocheck, gratis bijvullen van ruitensproeiervloeistof en gratis controle van bandenspanning.

Kom langs
Kia Van Mossel laat u graag kennismaken met de uitstekende Kia-service én deze aantrekkelijke aanbiedingen. Kom langs aan de Oude Apeldoornseweg 40B in Apeldoorn. Ook op tweede paasdag bent u welkom! Kijk ook op: www.kia-vanmossel.nl

Private Flexlease bij AutoCity AVK

DEVENTER - Private lease is steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen voor deze optie. Niet verrassend, want dit biedt u betrouwbare mobiliteit tegen vaste lage kosten. Ook bij AutoCity AVK in Deventer is er steeds meer vraag naar deze optie.

Suzuki biedt via de Private Flexlease een zeer aantrekkelijk alternatief aan voor veel particulieren. Een privé-lease biedt u alle voordelen van een auto, zonder de bijbehorende rompslomp. Wanneer u een auto via lease neemt is namelijk al het onderhoud inbegrepen, evenals de verzekering, wegenbelasting, reparaties en schades. Zelfs uw eigen risico blijft gelijk na een eventuele schade. Zoals u ziet; een zeer complete lease-optie. U betaalt slechts de brandstof. Dit alles tegen een vast bedrag per maand. Tevens is vooruitbetaling en inruil mogelijk.

Flexibel opzegbaar
De Suzuki Private Flexlease is nu ook na het eerste jaar looptijd flexibel maandelijks op te zeggen. Bevalt uw auto, dan kunt u deze dus gewoon blijven lease, of u kunt maandelijks opzeggen. Zonder extra kosten en zonder opgave van reden. Ook bij onverwachte gebeurtenissen is deze flexlease opzegbaar. Omdat Suzuki u natuurlijk graag een auto biedt die geheel naar wens is, kunt u de Private Flexlease afsluiten op alle modellen en uitvoeringen. Of u nu kiest voor de compacte Swift, een veelzijdige S-Cross of de stoere Jimny, u hebt complete vrijheid in uw keuze.

Kom langs
AutoCity AVK geeft u graag een passend advies. U bent ook op tweede paasdag van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom voor een kennismaking met Suzuki's modellen en een vrijblijvende proefrit. Kom langs aan de Revalstraat 2 in Deventer. Kijk ook op: www.autocityavk.nl

Kennismaken met Scénic en Captur bij Segerink & Wolbers

DEVENTER - Renault introduceerde recent de nieuwste generaties van de Scénic en de Captur. Autobedrijf Segerink & Wolbers laat u graag kennismaken met deze nieuwe generaties.Deze zijn momenteel ook extra aantrekkelijk geprijsd.

De nieuwste generatie Scénic maakt de populaire familieauto nog beter. De riante MPV heeft een chique uitstraling met uitdagende carrosserielijnen en veel oog voor detail. De Scénic kreeg ook verdere verbeteringen voor de veiligheid, zoals de rijstrook-assistent en actieve noodstop-bekrachtiging die remt bij het signaleren van gevaren.

Captur
De vernieuwde Captur is Renault's populaire cross-over met hoge zit. De kleinere SUV biedt optimaal rijplezier en comfort voor alle inzittenden. Dankzij de flexibele indeling van zitplaatsen, vele opbergmogelijkheden en riante bagageruimte is dit ook een geliefde reisgenoot. Ook hier schonk Renault volop aandacht aan de veiligheid, zo is de Captur zeer compleet met parkeersensoren, achteruitrijcamera en Easy Park Assist.

Paasaanbiedingen
Segerink & Wolbers heeft tijdens de paasdagen mooie aanbiedingen op deze en andere modellen waaronder Twingo, Clio en Mégane. Ook ontvangt u ongekend hoge inruilprijzen én u kunt leuke prijzen winnen tijdens de paasshow. Kom op tweede paasdag langs bij alle vestigingen, geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Goed advies
Kom langs bij Renault Segerink & Wolbers aan de Revalstraat 4 in Deventer voor passend advies. Kijk voor meer informatie op: www.segerink-wolbers.nl

Mitsubishi Connect Pro extra aantrekkelijk bij Wesselink

DEVENTER - Mitsubushi staat als merk al decennia bekend om innovatie en betrouwbaarheid. Naast een betrouwbare auto is ook verbondenheid met de buitenwereld steeds belangrijker geworden.

Met Mitsubishi's extra complete Connect Pro uitvoeringen krijgt u veel nieuwe en leuke mogelijkheden om uw telefoon te integreren in de auto. Autobedrijf Wesselink laat u graag kennismaken met deze rijke uitvoeringen. We nemen ze even door. De Space Star 1.2 Connect Pro is zeer compleet, hier verder uitgebreid met een navigatiesysteem met smartphone-koppeling zodat u altijd de weg kunt vinden en goed bereikbaar blijft. Nu leverbaar voor € 14.990.

ASX
De sportieve ASX 1.6 Connect Pro biedt naast een riant interieur ook een comfortabele hoge instap. Wat deze reisgenoot helemaal af maakt is de Smartphone Link Display Audio. Naast het 7 inch touchscreen kunt u dit ook met de stem bedienen. Het omvat een radio, handsfree bellen, navigatie, muziek streaming en natuurlijk ook algemene informatie over de auto. Nu leverbaar voor € 26.490.

Outlander
Natuurlijk mag ook de Outlander 2.0 niet ontbreken bij deze complete Connect Pro uitvoeringen. Eveneens met Smartphone Link Display Audio met alle genoemde opties. Een riante SUV met krachtige prestaties zónder dat dit ten koste gaat van het milieu. Zuinig met brandstof en lage emissies, zodat u zorgeloos kunt reizen naar de mooiste plekken. Nu leverbaar voor € 35.990.

Maak kennis
Autobedrijf Wesselink laat u graag kennismaken. Ook ontvangt u momenteel extra inruilkorting tot wel € 2.000 euro. Kom langs aan de Solingenstraat 7 in Deventer of kijk op www.mitsubishi-wesselink.nl

Fiat Panda Private Lease nu vanaf € 209,- per maand

DEVENTER - Al 10 jaar lang is de Fiat Panda in Europa de best verkochte auto in zijn segment, en dat wordt gevierd bij Fiat-dealer de Snipperling met vestigingen in Deventer en Apeldoorn. Wanneer je nu een nieuwe Fiat Panda koopt, krijg je een flinke korting of zelf een gratis automaat bij private lease!

De Fiat Panda is beschikbaar in de voordelige maar rijk uitgeruste Popstar, zeer luxe Lounge of de speciale TECH-uitvoering en je kan kiezen uit diverse kleuren. Standaard zijn de geselecteerde Panda's uitgerust met onder meer airco, stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare ramen. Hier een aantal voorbeelden:

750 euro korting
Fiat Panda Popstar; Nu verkrijgbaar vanaf 11.945 euro. De Panda Popstar is standaard rijk uitgerust met onder andere airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en radio/cd/mp3-speler. Een Panda is altijd vijfdeurs, dus de instap is gemakkelijk.

Gratis automaat
De Fiat Panda is er in Private Lease al vanaf slechts € 209,- per maand. En indien gewenst nu tijdelijk met gratis automaat! Naast dit zeer scherpe maandtarief hoeft u alleen nog maar de brandstof te betalen!

Gelimiteerde uitvoering
Fiat Panda TECH; Nu verkrijgbaar vanaf 13.445 euro De Panda TECH is uitgerust met onder andere airconditioning, Uconnect radio met USB en AUX-aansluiting, radio- en telefoonbediening op het stuur, privacy-glass en lichtmetalen wielen.

Voorwaarden
De actie geldt tot en met 30 april 2018 (maar zolang de voorraad strekt) op voorraadmodellen. De consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, vermijdbare kosten rijklaar maken en de wettelijk verplichte bijdragen. Vraag de verkoopadviseur van Fiat-dealer de Snipperling naar de volledige actievoorwaarden.

Volvo XC40 Auto van het Jaar

TWENTE - Volvo heeft afgelopen maand een wel zeer bijzondere bekroning gewonnen. De XC40 van het Zweedse merk werd bekroond met de felbegeerde titel Auto van het Jaar.

De cross-over versloeg met nette afstand de nummers twee en drie, SEAT's Ibiza en de BMW 5-serie. De XC40 was bij de introductie al een geliefd model bij de Europese autopers. Niet verrassend was deze auto dus ook favoriet bij de juryleden. De Europese '2018 European Car of the Year' is dan ook de meest recente in een mooie lijst van prijzen. De XC40's innovatie begint al aan de buitenkant. De auto kreeg namelijk een fris high-tech uiterlijk, wat gedaagd is vergeleken met eerdere designs van het merk. Een ruime auto, die Volvo's kernwaarden van degelijkheid en veiligheid ter harte neemt. Zo is iedere nieuwe XC40 voorzien van City Safety; een co-piloot die let op andere voertuigen, voetgangers, fietsers of dieren op de weg. Het systeem geeft een waarschuwing bij dreigend gevaar en indien nodig, grijpt zelf in om een aanrijding te voorkomen. Het Run-Off Road Mitigation helpt om de auto op de weg te houden. Het stijlvolle Scandinavische interieur is een samensmelting van hoogwaardige materialen, strak design en innovatie.

Meer informatie
De Volvo XC40 is nu leverbaar via Nieuwenhuijse Volvo in Apeldoorn en Deventer. Kijk ook op: www.nieuwenhuijse.nl

7 / 16

Lente!

Het is weer heerlijk lente, nou ja, meteorologisch gezien dan! 1 maart is de dag dat de meteorologisch lente begint. De astronomische lente begint op 21 maart. De lente staat natuurlijk weer in het teken van "de grote schoonmaak".

De "grote" voorjaarsschoonmaak is voor menigeen weer begonnen. Het huis weer lekker fris en de tuin moet weer mooi in orde zijn, want we kunnen niet wachten om weer heerlijk te kunnen genieten van die heerlijke zonnestralen. Als de zon dan lekker schijnt moeten we er ook klaar voor zijn!

Bij ons kun u ook heerlijk de voorjaarsschoonmaak doen voor uw auto. Nadat u de auto vakkundig heeft laten wassen en poetsen kunt u de auto nog gratis stofzuigen in het zonnetje of onder de luifel. Voor het interieur hangen er handige luchtpistooltjes om het stof uit alle naadjes en hoekjes weg te blazen. In de doekjes automaten vind u speciale doekjes voor uw dashboard en ramen zodat deze weer schoon zijn in een handomdraai.

Aanbieding
Voor de lezers van Autopaper hebben we een leuke aanbieding! Knip dit artikel uit! en ontvang het Platina Wasprogramma(ter waarde van € 17,-) voor de prijs van het Goud Wasprogramma( € 14,-).

Tot snel!
Tot snel in onze wasstraat waar ons team voor u klaar staat!

Wesselink nu ook GlasGarage

DEVENTER - Het kan ons allemaal eens overkomen; een schade aan je autoruit. Bijvoorbeeld een opspattend steentje kan al een vervelende barst veroorzaken. Natuurlijk wilt u dit dan vakkundig en snel laten repareren. Hiervoor bent u ook bij Autobedrijf Wesselink aan het juiste adres.

Per 1 april is Autobedrijf Wesselink namelijk aangesloten bij GlasGarage. Zij mogen nu ook voor iedere verzekeraar en elk automerk ruitreparaties uitvoeren. Het is een belangrijke aanvulling op de betrouwbare en uitgebreide service die u mag verwachten bij Autobedrijf Wesselink; al jaren uw vertrouwde adres voor onderhoud, reparaties en verkoop van auto's.

Kwaliteit staat voorop
Daan Wesselink: "We repareren als het kan en vervangen als het moet. Er worden uitsluitend materialen van originele fabriekskwaliteit gebruikt en er wordt gewerkt volgens strenge FOCWA normen. Onze monteurs hebben speciale trainingen gehad voor het repareren en vervangen van ruiten. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen." Voor u als bestuurder en eigenaar is het natuurlijk belangrijk dat reparaties goed uitgevoerd worden zonder verlies van kwaliteit en waarde van uw auto. Dankzij de grote ervaring kunnen reparaties ook snel uitgevoerd worden zodat u binnen korte tijd weer veilig de weg op kunt. Laat u voor 1 juni een ruit vervangen? Dan ontvangt u nu tijdelijk een gratis set Bosch ruitenwissers.

Kom langs
GlasGarage Autobedrijf Wesselink is gevestigd aan de Solingenstraat 7 in Deventer. Kijk voor meer informatie ook op: www.glasgarage.nl. Ook bij noodgevallen kunt u 24 uur per dag contact opnemen met: 0800-1246. Is de auto niet verzekerd tegen autoruitschade, dan mag u rekenen op een zeer scherpe prijs.

Autobedrijf Wagenmaker sterk in Toyota-onderhoud en service

APELDOORN - Uw auto is een belangrijk onderdeel van uw leven. U vertrouwt er op voor uw vervoer; dag in, dag uit. En om te kunnen blijven genieten van vele zorgeloze kilometers is regulier onderhoud van groot belang. Autobedrijf Wagenmaker specialiseert in onderhoud van Toyota.

Toyota staat bekend als één van de betrouwbaarste merken; zo blijkt uit de resultaten van onder meer de Consumentenbond. Uw Toyota op tijd laten onderhouden zorgt voor veel rijplezier en voorkomt vervelende verrassingen. Autobedrijf Wagenmaker is hierin ook zeer transparant. Zo kost het uitvoeren van de APK nooit meer dan 19,95 euro all-in. Ook voor regulier onderhoud hanteren zij voordelige adviesprijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Om het plannen van een afspraak zo efficiënt mogelijk te laten verlopen kunt u zelf online een werkplaatsafspraak maken voor onderhoud, APK of reparatie.

Veelzijdig
Ook voor schade- en glasherstel bent u bij Autobedrijf Wagenmaker aan het juiste adres. Schades worden verholpen naar de strenge kwaliteitseisen van Toyota, zodat u altijd veilig de weg op gaat. Om de veiligheid te garanderen is ook het op tijd wisselen en vervangen van uw banden van groot belang. Zomer- en winterbanden zijn te krijgen in diverse merken, waarbij Toyota zelf dikwijls voor Yokohama kiest. De medewerkers geven u graag een goed advies over de beste band voor uw voertuig. Met de zomer op komst is een airco-check verstandig. Tijdig onderhoud voorkomt verrassingen. Ook hier geldt een vaste lage prijs: nooit meer dan 19,95 euro.

Meer informatie
Autobedrijf Wagenmaker is gevestigd aan de Steenbokstraat 3 in Apeldoorn. Bel met 055-5396666 of kijk op: www.toyota-apeldoorn.nl

Hyundai KONA gaat elektrisch

DEVENTER - Hyundai presenteerde deze maand de nieuwe KONA Electric; een volledig elektrische variant van de populaire compacte SUV.

De KONA Electric biedt u compromisloos elektrisch rijden. Naast het stoere uiterlijk en rijcomfort is de KONA ook een belangrijke volgende stap in Hyundai's innovatie in het elektrisch rijden. De nieuwe SUV werd gepresenteerd tijdens de autosalon in Genève. De auto heeft mooie innovaties waaronder een heads-up display waarmee u als bestuurder niet de ogen van de weg af hoeft te halen. De innovaties gaan niet ten koste van het comfort dankzij de plaatsing van de accu's onder de auto.

Snel leverbaar
Naar verwachting is deze rond de zomer leverbaar in Nederland. De prijzen zijn nog niet bekend. Uiteraard zal ook autobedrijf Herwers met vestigingen in Apeldoorn en Deventer deze auto leveren; met de bekende service waar u op mag vertrouwen. Rond medio juli/augustus verwachten zij dat deze leverbaar is. Wel is deze vanaf nu te bestellen.

Keuze
Hyundai zal de nieuwe KONA Electric leveren met een keuze uit twee verschillende aandrijflijnen. De basisversie heeft een bereik van 300 kilometer met een 135 pk sterke elektromotor. De topversie heeft een bereik van maximaal 470 kilometer met een motor van 204 pk. Bij de introductie hebt u ook keuze uit zeven kleuren voor de buitenkant, drie kleuren voor dak en zijspiegels. Het interieur is dan leverbaar in diverse varianten met stof, synthetisch leer of echt leer.

Meer informatie
Herwers Hyundai laat u dit jaar graag kennismaken met de nieuwe elektrische KONA. Kom langs in Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 29 of in Deventer, Solingenstraat 3. Ook op tweede paasdag bent u van harte welkom bij alle vestigingen van Herwers Hyundai, van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op: www.herwers.nl

Citroën komt met nieuwe generatie Berlingo

DEVENTER - Citroën presenteerde afgelopen maand de nieuwe generatie van de succesvolle Berlingo. De nieuwe personenversie komt de tweede helft van dit jaar naar ons land.

De Citroën Berlingo is al sinds de introductie in 1996 een geliefde keuze voor zowel de ondernemer als de familie die iets meer te vervoeren heeft. Met de nieuwe Berlingo speelt Citroën nog beter in op de wensen van deze brede groep gebruikers. Zo groeide de laadruimte met 100 liter naar 775 liter; hierdoor is deze nog veelzijdiger.

Presentatie
De derde generatie werd deze maand voor het eerst aan het brede publiek getoond tijdens de autosalon in Genéve. De Berlingo kreeg een facelift waardoor deze herkenbaar is als een moderne Citroën. Natuurlijk voerde het merk ook diverse onderhuidse verbeteringen door. Zo zijn er negentien rijhulpen aan boord, waaronder een heads-up display die ervoor zorgt dat u nooit de ogen van de weg af hoeft te halen.

Motoren
De kopers kunnen later dit jaar kiezen uit diverse motoren. Dit zijn 1,5-liter dieselmotoren van 55, 74 en 96 kW (75, 100 en 130 pk) en 1,2-liter benzinemotoren van 81 en 96 kW (110 en 130 pk). Ook is een achttrapsautomaat mogelijk.

Introductie
Automobielbedrijf Coolen geeft u graag meer informatie over deze nieuwste telg die binnenkort te bestellen zal zijn. Kom langs aan de Solingenstraat 11 in Deventer om kennis te maken met het Citroën-gamma of kijk op: www.coolen.info.

Klassieke Alfa Romeo's bij Bella Macchina

DEVENTER - Op 29 april vindt het 105-Treffen plaats in het havenkwartier van Deventer.

Jan Nijland van Bella Macchina opent de poorten van zijn garage èn trattoria voor de liefhebbers van oude Alfa Romeo's. Het betreft hier de modellen Giulia, Spider, Bertone en Junior Zagato. Modellen uit de 60-er en 70-er jaren met de mooie italiaanse vormgeving en het karakteristieke uitlaatgeluid. Bella Macchina is specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en restauratie van zowel klassieke als moderne Italiaanse auto's. Niet verrassend is Alfa Romeo dan ook een geliefd merk; door de jaren heen brachten zij al vele mooie auto's op de markt, maar boekten zij ook sportief succes in onder meer de rallysport. Alfa Romeo rijders delen deze passie dan ook graag met elkaar.

Programma
Voor het 105-treffen is een gevarieerd programma opgezet met voor iedereen wat leuks. Bezoekers die alleen willen kletsen over deze mooie auto's kunnen de hele dag bij Bella Macchina blijven. Maar wie ook graag de weg op gaat kan tevens deelnemen aan een mooie toertocht door de omgeving. Kortom, genieten voor jong en oud! Dit is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen bij de mooie klassiekers van alle bezoekers en de werkplaats waar menig Italiaanse sportauto onder handen genomen is.

Kom langs
U bent van harte welkom bij Bella Macchina, gevestigd aan de Noordzeestraat 23002 in Deventer. Kijk ook op: www.bellamacchina.nl

Black Editions van Opel Corsa, Astra en Mokka X

DEVENTER - Opel-dealer Broekhuis met vestigingen in Apeldoorn en Deventer levert de Corsa, Astra en Mokka X nu tijdelijk in de exclusieve Black Editions. Deze uitvoeringen zijn voorzien van mooie hoogglans zwarte accenten op onder meer het dak, spiegelkappen en de wielen.

Opel biedt het al een tijdje aan bij diverse modellen; een dak in een afwijkende kleur. Dit maakt het nét even een uniekere auto. Opel breidt dit aanbod uit op de populaire Corsa, Astra en Mokka X - let wel, het gaat om tijdelijke aanbiedingen. De Black Edition van deze drie modellen zijn te herkennen aan hun zwarte dak, spiegelkappen en bijpassende zwarte lichtmetalen wielen.

Corsa
De Corsa Black Edition heeft 16 inch wielen die we al kennen van de Online Edition. Deze is leverbaar vanaf 18.899 euro met een 90 pk sterke 1.4 benzinemotor. De Corsa Black Edition is standaard een vijfdeurs, verkrijgbaar in wit, rood grijs en natuurlijk zwart.

Astra
De Astra Black Edition komt ook in die kleurstellingen. Naast de 17 inch lichtmetalen wielen en een navigatiesysteem is deze Astra ook verder rijk uitgerust De vanafprijs bedraagt 27.399 euro, voor de uitvoering met de 1.4 Turbo benzinemotor met 150 pk. Voor de Mokka X geldt hetzelfde als voor de Astra, alleen de wielen zijn een maatje groter, de motor heeft 10 minder vermogen en de prijs bedraagt 28.990 euro. Alle drie de Black Editions zijn per direct te verkrijgen.

Meer informatie
Opel-dealer Broekhuis geeft u graag meer informatie over deze modellen. Kom langs in Deventer aan de Revalstraat 10 of kijk op: www.broekhuis-opel.nl

Jaguar I-Pace nu te bestellen met slechts 4 procent bijtelling

APELDOORN - Maak kennis met de eerste volledig elektrische performance SUV van Jaguar. De nieuwe Jaguar I-PACE, spannend om naar te kijken en opwindend om in te rijden. Een sportwagen, familieauto en SUV in één nieuwe elektrische Jaguar, dat is de I-PACE. Deze zomer in de showroom bij Van Mossel Jaguar in Apeldoorn.

Het rijgevoel van een Jaguar kent geen gelijke. De introductie van elektrische aandrijving verandert daar niets aan. De nieuwe Jaguar I-PACE is een volledig nieuw ontworpen, pure Battery Electric Vehicle (BEV). Een volledige acculading maakt een actieradius mogelijk van 480 km volgens de WLTP-rijcyclus* Het ontwerp van de accu en het geavanceerde systeem voor thermisch beheer ondersteunen een lange levensduur en perioden van onafgebroken maximum vermogen. De I-PACE kan met een snel lader tot wel 270 km actieradius per uur toevoegen*. Dit is de toekomst van auto rijden!

Prestaties en vermogen
De elektrische Jaguar wordt aangedreven door twee elektromotoren met synchrone permanente magneet. Deze motoren genereren samen 294 kW (400 pk) en een koppel van 696 Nm, en zijn vergelijkbaar met de technologie die wordt gebruikt in de I-TYPE Formule E-raceauto. Met een direct koppel en All Wheel Drive-tractie kan de I-PACE accelereren als een sportauto. Hij accelereert naar 100 km/h in 4,8 seconden.

Design
De I-PACE ziet er vanuit elk gezichtspunt geweldig uit dankzij zijn doorlopende taillelijn, krachtige luchtuitlaat in de motorkap en markante achterflanken. Het interieur heeft een strak en opgeruimd ontwerp, met plezierig aanvoelende interieurelementen en vloeiende lijnen. Door de aard van de elektrische aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar, zodat het interieur van de I-PACE meer vrijheid biedt voor maximaal comfort.

Fiscale bijtelling van 4%
Wachten wordt beloond, want deze combinatie van baanbrekende technologie en toekomstgericht design staat garant voor een rijbeleving die duurzaam en toch onmiskenbaar Jaguar is. Bovendien geldt dit jaar nog de aantrekkelijke fiscale bijtelling van 4 procent.

Interesse?
Laat het ons weten. Dan bent u een van de eersten die gaat rijden met een I-PACE. Kijk op: reserveer-een-i-pace.nl en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. U bent van harte welkom bij Van Mossel Jaguar op de Oude Apeldoornseweg 40 A in Apeldoorn. Graag tot ziens!

Samen sterk

Ik vertel u waarschijnlijk weinig nieuws als ik zeg dat de autobranche in de afgelopen jaren enorm is veranderd. Niet alleen in de werkplaats door de aanwezigheid van allerlei software in de hedendaagse auto's, maar ook door de komst van internet en zoekmachines als Google. Daardoor is de autowereld voor consumenten een stuk kleiner geworden. Ook voor auto- en garagebedrijven kan internet een handig hulpmiddel zijn. Vaak wordt er op internet een hoop onzin geschreven en kun je lang niet altijd de informatie vinden die je nodig hebt. Maar soms komt er toch iets bovendrijven waarvan ik zeg: hé, daar kunnen we in de garage iets mee. Zoals laatst, toen we te maken hadden met koplampproblemen bij een Audi A6. Bij een nieuwe lamp voor een dergelijke auto moet je al gauw denken aan een prijskaartje van 1.200 tot 1.300 euro. Maar al speurend op internet kwamen we er achter dat in de koplampunit van dit type lamp de soldeerverbinding niet altijd goed is door gesoldeerd. Dat soort onvolkomenheden is in de werkplaats voor een paar tientjes op te lossen. Tel uit je winst! Wat we ook steeds vaker merken, is dat klanten zelf met alternatieven of oplossingen komen bij problemen met hun auto. Het mooie is dat ze zich steeds minder bezwaard voelen om te melden hoe hun auto gerepareerd kan worden. Het laatste wat je dan als auto- of garagebedrijf moet doen, is op je teentjes getrapt zijn. Dus geen houding aannemen richting de klant van 'waar bemoei jij je mee?'. Nee, auto- en garagebedrijven moeten juist leren om te gaan met de toegenomen kennis van onze klanten. Problemen aan hun auto zijn immers een gezamenlijk probleem en het is absoluut niet de bedoeling van de klant om ons de les te lezen. Daarbij moet ook bedacht worden dat lang niet alle klanten a-technische personen zijn. Er zijn genoeg klanten die technisch goed zijn onderlegd. Misschien niet specifiek op het gebied van autotechniek, maar wel in de werktuigbouwkunde of een andere technische branche. Het enige dat zij met hun advies willen bereiken, is ons als garage te helpen, zodat voor hen de factuur uiteindelijk alleen maar goedkoper wordt. Samen staan we sterk!

Gerrit Tessemaker

AD Autobedrijf thuis in alle autobanden

Foto: Shutterstock

In Nederland opereren bijna 150 autobedrijven onder de vlag van AD Autobedrijf. Het zijn full-service autobedrijven waar auto's worden gerepareerd, onderhouden en verkocht door absolute vakmensen. Inmiddels breekt langzaamaan het warme lentezonnetje weer door in Nederland. Oftewel, tijd om de winterbanden om te wisselen voor zomerbanden bij een AD Autobedrijf bij u in de buurt. Naast het monteren van de zomerbanden kunt u bij AD Autobedrijf rekenen op extra service. Zo wordt voor u gratis de bandenspanning gecontroleerd en worden de banden, indien nodig, weer op de juiste spanning gebracht. Verder doet AD Autobedrijf een gratis meting van de profieldiepte van de zomerbanden. Daarnaast zorgt AD Autobedrijf ervoor dat de banden in de juiste rijrichting staan. Ook ontvangt u van AD Autobedrijf een gratis check-up van de auto na de winterperiode. AD Autobedrijf levert autobanden van allerlei bekende merken. Om er maar eens een paar te noemen: Michelin, BF Goodrich, Kleber, Vredestein, Continental, Cooper, Dunlop, Firestone, Goodyear, Milestone, Pirelli, Toyo en Uniroyal. Stuk voor stuk autobanden van topmerken. Ook voor extra goedkope, maar kwalitatief goede autobanden zijn autobezitters bij AD Autobedrijf aan het juiste adres. Naast zomer- en winterbanden is AD Autobedrijf ook thuis in all-season banden, all-weather banden, SUV-banden en 4x4-banden. Kortom, AD Autobedrijf levert elk type autobanden tegen de beste prijs!

Aantrekkelijke paasaanbiedingen bij Grouwstra Auto's

Foto: Steef Alblas

DEVENTER - Grouwstra Auto's is al sinds 1991 uw betrouwbare adres voor aankoop en onderhoud van een nieuwe auto, een mooie occasion bedrijfsauto's en leasing. Ook tijdens de paasdagen bent u natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen.

In de showroom van Grouwstra Auto's aan de Maagdenburgstraat 1 treft u meer dan 100 occasions. Met maar liefst 750 vierkante meter kunnen zij een zeer gevarieerd en wisselend aanbod aanbieden. U kunt hier ook terecht voor nieuwe auto's van alle merken. Bij Grouwstra Personen en Bedrijfsauto's aan de Revalstraat 12 is naast een ruime showroom met weekelijks wisselende voorraad ook een eigen werkplaats. Hier krijgt uw auto de vakkundige service die nodig is om weer veilig en snel de weg op te kunnen.

Aanbieding
Tijdens de paasdagen is de aanschaf van een occasion extra aantrekkelijk. Koopt u namelijk een occasion vanaf 4.500 euro dan ontvangt u de full service voor een meeneemprijs. Dit omvat een uitgebreide onderhoudsbeurt voor aflevering en natuurlijk zes maanden Bovag-garantie, tegenover normaal drie maanden motor en versnellingsbak garantie. Zo kunt u dus zonder zorgen de weg op.

Service en onderhoud
rouwstra Auto's specialiseert ook in vakkundig onderhoud. Op tijd preventief onderhoud uit laten voeren voorkomt vervelende verrassingen. Naast periodiek onderhoud en de APK kunt u hier ook terecht voor schadeherstel, airco-service en nog veel meer.

Kom langs
Ook op tweede paasdag bent u van harte welkom bij beide vestigingen van Grouwstra Auto's. Geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk ook op: www.grouwstra.nl

Auto Goedhart houdt het hoofd koel tijdens Pasen

DEVENTER - De lente komt langzaam op gang, maar voor je het weet zitten we al weer in de zomer. Met de mooie, warme dagen in het vooruitzicht en natuurlijk de leuke zomerse trips is het belangrijk om al wel even na te denken over uw airconditioning in de auto.

Hoewel de zomerse dagen natuurlijk zeker mooi zijn, zijn ze toch wat minder leuk wanneer u onvrijwillig zit te zweten in de auto. Op tijd en vakkundig onderhoud uit laten voeren aan uw airco voorkomt dit soort vervelende verrassingen. Ook voorkomt u hiermee een fikse uitgave - zonder goed onderhoud kan het systeem schade oplopen.

Gratis Airco-Check
Goedhart Auto's helpt u graag om het hoofd koel te houden. Zo bent u op werkdagen van harte welkom voor een airco-check; gratis voor Club SEAT-leden. Een airco-onderhoudsbeurt met anti-geurbehandeling is nu extra voordelig geprijsd: 59 euro, wat normaal 158 euro zou kosten. Dit is raadzaam wanneer uw airco bijvoorbeeld al een tijdje niet onderhouden is, waardoor er te weinig koudemiddel aanwezig kan zijn.

SEAT-service
Hebt u een SEAT? Dan bent u bij Auto Goedhart helemaal aan het juiste adres. Als erkent SEAT-service punt voeren zij onderhoud en garantiewerkzaamheden uit naar de hoogste eisen.

Kom langs
Ook tijdens tweede paasdag bent u van 11.00 tot 16.00 in de showroom. Auto Goedhart is gevestigd aan de Revalstraat 5 in Deventer. Kijk ook op: www.autogoedhart.nl

Motorcentrum Deventer kijkt uit naar het nieuwe motorseizoen

Foto: Steef Alblas

Wat Motorcentrum Deventer betreft, kan het motorseizoen weer beginnen. Aan de Smeenkhof 13 in Deventer is alles weer in gereedheid gebracht voor het nieuwe motorseizoen. Niet alleen kan er bij Motorcentrum Deventer een nieuwe motor worden aangeschaft; ook het huren van een motor behoort tot de mogelijkheden bij de Kawasaki-dealer.

Motorliefhebbers kunnen in de showroom van Motorcentrum Deventer onder andere diverse Kawasaki's bewonderen, waaronder de Z900, Z650 en Ninja 650. De Z900 is verrassend veelzijdig en compleet. Zo is dit model niet alleen ontworpen om gemakkelijk en ontspannen sportief te kunnen rijden, maar ook om een maximale rijsensatie te kunnen geven aan meer ervaren Z-rijders. Het hoge uitrustingsniveau, met onder meer een Assist & Slipper koppeling en een grafisch meervoudig instelbaar display, matchen het moderne LED achterlicht met Z-patroon en de fraaie nieuwe 5-spaaks lichtgewicht wielen met sterpatroon. Net als de overige Naked modellen in de Kawasaki Z-familie springt de Z650 meteen in het oog door een super modern Sugomi design en een ongekend hoogwaardige afwerking. Uiteraard ontbreekt ook het typerende LED achterlicht met Z-patroon niet. Voor optimale prestaties werd er een compleet nieuwe 650cc watergekoelde parallel twin krachtbron ontwikkeld met een heerlijk koppelrijk karakter en tegelijkertijd een zeer laag verbruik. Om het comfort en vertrouwen te verhogen werd de Z650 voorzien van een Assist & Slipper koppeling. Voor wie nog meer beleving en prestaties zoekt, is er tevens een schitterend 'full system' Akrapovic uitlaatsysteem verkrijgbaar. De Ninja 650 biedt een unieke combinatie van Supersport looks en dagelijkse bruikbaarheid, waarmee deze innovatieve machine meteen zijn eigen unieke segment creëert. De Ninja 650 combineert een 650cc parallel-twin met een verrassend licht rijwielgedeelte en een slanke bouw. Zijn lichtvoetige supersport-karakter, directe gevoel en snelle acceleratie combineert hij met een soepele vermogensafgifte en goede manoeuvreerbaarheid. De ideale mix van sportieve prestaties en gebruiksgemak voor zowel beginnende als meer ervaren rijders.
Naast het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte motor, is het ook mogelijk om bij Motorcentrum Deventer voor een korte of langere periode een motor te huren:
- Kawasaki Z300 ABS (A2 rijbewijs): vanaf € 30,- per dag
- Kawasaki Z650 (A2-rijbewijs): vanaf € 36,- per dag
- Kawasaki Z800: vanaf € 46,50 per dag
- Kawasaki Z900: vanaf € 50,- per dag
- Kawasaki Vulcan S: vanaf € 47,- per dag
- Kawasaki Versys 650: vanaf € 45,- per dag
- Kawasaki Versys 1000: vanaf € 61,50 per dag
De huurtermijnen zijn naar wens. Daarbij geldt: hoe meer dagen, hoe goedkoper de huurprijzen.

Foto: Steef Alblas
Foto: Steef Alblas
Foto: Steef Alblas

Traditionele Paasshow bij Dai- hatsu- en Subaru-dealer Zuithof

De jaarlijkse Paasshow is inmiddels een vaste traditie bij Autobedrijf Zuithof. Dit jaar vindt de Paasshow plaats van donderdag 29 maart tot en met maandag 2 april. Met uitzondering van Eerste Paasdag (1 april) is het autobedrijf uit Bornerbroek tijdens deze periode elke dag geopend.

Autobedrijf Zuithof en Daihatsu zijn al veertig jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met het verkrijgen van het dealerschap van Daihatsu in 1978 beleefde Autobedrijf Zuithof destijds een primeur en inmiddels is het autobedrijf uit Bornerbroek de oudste Daihatsu-dealer van Nederland. Ondanks dat het Japanse automerk enkele jaren geleden besloot om te stoppen met de Europese import, zijn gebruikte Daihatsu's nog steeds erg populair. Niet voor niets werd Autobedrijf Zuithof verkozen om als servicedealer de levering van onderdelen, onderhoud en reparatie te blijven waarborgen voor Daihatsu-bezitters. De afgelopen decennia groeide Autobedrijf Zuithof, dat inmiddels ook al vijftien jaar Subaru zes-sterrendealer voor heel Twente is, uit tot een modern autobedrijf met een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte auto's. Tijdens de Paasshow ontvangen klanten bij aanschaf van een nieuwe Subaru een gratis trekhaak ter waarde van € 1.095,-. Klanten die een gebruikte Subaru vanaf € 4.500,- kopen, ontvangen gratis een multichip ter waarde van € 415,-. Op donderdag 29 maart kunnen bezoekers ook 's avonds een bezoek brengen aan Autobedrijf Zuithof, dat deze dag van 9:00 tot 20:00 uur geopend is. Op vrijdag 30 maart zijn klanten van 9:00 tot 18:00 uur welkom aan het Tusveld 15 in Bornerbroek, terwijl Autobedrijf Zuithof op zaterdag 31 maart de deuren van 9:00 tot 17:00 opent voor bezoekers. Op Tweede Paasdag (maandag 2 april) kunnen klanten van 10:00 tot 17:00 uur terecht bij Autobedrijf Zuithof. De kinderen worden vermaakt door Confetti Events.

Voordeel op Renault Salon de Promotion bij Leijenaar

BATHMEN - De aanschaf van een nieuwe Renault is momenteel extra aantrekkelijk. U kunt tijdens de Salon de Promotion namelijk profiteren van extra voordeel op alle modellen. Ook Garage Leijenaar in Bathmen laat u graag eens kennismaken met de nieuwste modellen.

Garage Leijenaar is al vele jaren uw vertrouwde adres voor aanschaf en onderhoud van uw Renault én alle andere merken. Tot en met 2 april loopt nog de Salon de Promotion met voordeel dat op kan lopen tot wel 3.500 euro, afhankelijk van uw gekozen model. We geven enkele voorbeelden.

Twingo
Renault's Twingo is al jaren een geliefde compacte besteseller. UI stapt momenteel extra voordelig in; dankzij een voordeel van 1.700 euro daalt de prijs naar 10.090 euro.

Captur
Op de nieuwe Renault Captur (Energy TCe 90) is uw voordeel tijdens de Salon de Promotion 2.600 euro. Hiermee daalt de prijs naar 16.890 euro.

Kadjar
Uw voordeel kan bij sommige modellen nog verder oplopen. Zoals bij de Kadjar. Hier is uw korting op de prijs 2.750 euro, maar u ontvangt tevens een 750 euro accessoirecheque. Het gecombineerde voordeel zit dan op 3.500 euro. Ook op de Koleos, Espace, Talisman, Scénic en Mégane ontvangt u een accessoirecheque ter waarde van 750 euro.

Kom langs
Garage Leijenaar laat u graag zelf Renault ervaren in een vrijblijvende proefrit. Vraag naar de voorwaarden voor de specifieke aanbiedingen op deze en andere modellen. U bent van harte welkom aan de koekendijk 8 in Bathmen. Kijk ook op: www.leijenaar.info

Nieuwe website voor Autobedrijf Boveree

Foto: Rene Molendijk

DEVENTER - Autobedrijf Boveree heeft een nieuwe website. Deze is modern en overzichtelijker, zodat de klant beter vindt wat hij of zij zoekt.

Op de site van de Mitsubishi specialist is van alles te vinden zoals de brede selectie occasions. Ook kan er gelijk online een proefrit worden gepland. Verder zijn er meer contactelementen toegepast zodat de klant Boveree beter weet te vinden. De website is te bezoeken op www.boveree.nl.

Het design
Hoogdesign zette de wensen van Boveree om in de nieuwe site die nu online staat. "De site is vormgegeven over de gehele breedte en bevat foto's van bijvoorbeeld onze werkplaats waar alle merken auto's kunnen worden gerepareerd. Op deze manier willen we meer een inkijkje in ons bedrijf geven" aldus Angelique, commercieel medewerker binnendienst bij Boveree. "Een aantal elementen van onze oude site zijn gebleven zodat onze herkenbaarheid behouden blijft" voegt ze hieraan toe. De showroom van Boveree bezoeken? Kom gerust langs aan de Hanzeweg 36 in Deventer. De medewerkers van Boveree adviseren u graag onder het genot van een lekker kopje koffie. Tot snel!